Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

8ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;

Και πάλι η βασίλισσα Αποχή, και σ' αυτές τις εκλογές, έχει τον πρώτο λόγο ή το πάνω χέρι αν θέλετε, η συνειδητή Αποχή, και όχι αυτή του καναπέ που νομίζουν κάποιοι ανόητοι και γελοίοι.
Οι Έλληνες, ο ένας στους δύο δεν μασούν πλέον ταμπάκο, κούφιες εξαγγελίες και υποσχέσεις, τους έχουν βάλει ΟΛΟΥΣ τους ρουφιανοπολιτικούς της τελευταίας 50ετίας σ' ένα καζάνι, αφού άλλα λένε χρόνια τώρα, και άλλα πράττουν -ψεύτες και απατεώνες, δηλαδή- δεν έχουν κανένα, απολύτως, από αυτά τα σάπια κόμματα εμπιστοσύνη, η ΝΔ η οποία ήλπιζε ότι αυτοί που δεν πάνε να ψηφίσουν είναι ψηφοφόροι της, και αυτή τη φορά θα την προτιμήσαν, πήρε το τρίτο το μακρύτερο που λέμε στο χωριό μας, κι ησύχασε ξεδοντιασμένη στην αντιπολίτευση, αφού από το 1974 και μετά, προσπάθησε να το παίξει αριστερά, ή να κάνει όλων των κομμάτων τα χατήρια -εκτός από το δικό της- ξέχασε το καταστατικό και τις ιδέες της, μάζεψε στις τάξεις ότι πολιτικό κάθαρμα μπορούσε να βάλει ο νους της, τόσο σε επίπεδο βουλής, εκλέξιμο, όσο και σε οργανωτική δομή του κόμματος!

Άνθρωποι τυχοδιώκτες, καιροσκόποι, σαλτιμπάγκοι, αγράμματοι, ατάλαντοι και προπαντός ανήθικοι! Όποιο πέτρα σκανδάλου και αν σήκωνες, δικό της άνθρωπο θα εύρισκες από κάτω ή του Πασόκ! Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα! 
Βεβαίως είχε καλύτερη τύχη από το Πασόκ που θα έπρεπε το μισό να κάνει παρέα τον Τσοχατζόπουλο στα κάτεργα, αλλά, αν πάει έτσι όπως πάει, πολύ σύντομα θα βρεθεί στην ίδια, ίσως και σε χειρότερη θέση.
Ο μεγάλος νικητής, στην ουσία είναι και αυτός χαμένος αφού νίκησε και πάλι το ψεύδος, οι απατηλές υποσχέσεις, οι φαμφαρονισμοί, οι θεατρινισμοί, η μαγκιά του κώλου, αλλά οι Έλληνες φαίνεται ότι θα αργήσουν πολύ να ξαναβρούν το ηθικό και δημοκρατικό του πολιτικού τους χαρακτήρα, αφού ο άκρατος νεοπλουτισμός των τελευταίων ετών, είτε με δανεικά, είτε με τον ιδρώτα τους, τους έφαγε το μυαλό!
Η Χρυσή Αυγή των εγκλείστων στις φυλακές φαίνεται ότι παρά τα οποιαδήποτε “χτυπήματα” που δέχεται ενορχηστρωμένα ή μη, και τη βλακεία του αρχηγού της, καλά κρατεί, και θα κρατεί αφού στην φρασεολογία της υπάρχουν οι λέξεις “Έθνος”, “Ελλάς”, Πατρίδα”. Το θρησκεία εξέλειπε, αφού κι εκεί οι θεόσταλτοι τα έκαναν σκατά, δεν πείθουν κανέναν, ούτε για τα πιστεύω τους που είναι στην πλειοψηφία τους άθεοι, θεατρίνοι, ούτε με τις πράξεις τους οι οποίες ξεπέρασαν κάθε όριο ανοχής και ανηθικότητος. “Πουλούν τον Χριστό με το δράμι” να θυμηθούμε και πάλι τον Νίκο Καζαντζάκη.
Η καταβαράθρωση του Λαφαζανί -όπως Χομεϊνί- και της αθλίας παρέας του, ήταν το πιο τρανταχτό αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι στην Ελλάδα δεν χωρούν, ή δεν περνούν συνθήματα τσεγκεβαρίστικα ή βορειοκορεάτικα, αν λάβει υπόψη του κανείς και την απολιθωματική θέση του 5% του ΚΚΕ για δεκαετίες τώρα μετά τον Πόλεμο, θα πρέπει να ξεχάσουμε μια για πάντα αυτούς τους μονόχνοτους και αγκυλωμένους της λησμονιάς του χρόνου, και να μην ξανά ασχοληθούμε μαζί τους, καιρός να εξοστρακιστούν και από τα συνδικάτα, όπου έφθασαν ένα χειριστής γερανοφόρου οχήματος στο λιμάνι του Πειραιά να παίρνει ετήσιο εισόδημα 168.000 ευρώ δηλωμένο στην εφορεία, αλλά αυτοί να ζητούν... κι άλλα! Γιατί τον θεωρούσαν αυτόν τον μισθό της πείνας! Για τέτοια τρέλα μιλάμε!
Η έκπληξη του Βασίλη Λεβέντη, δεν ήταν έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς πως τον κορόιδευε το εκλογικό σώμα για 25 χρόνια, ήταν ψήφος απογνώσεως, και για όσους ρομαντικούς έλκονταν από την ωραία λέξη “Κεντρώος” μια άλλης εποχής.
Η νέα βουλή έδιωξε πολλά παράσιτα του κατεστημένου, αυτό να λέγεται, πιστεύουμε ότι κάτι θα αλλάξει στην συμπεριφορά όλων αυτών τπου μπήκαν ή ξαναμπήκαν εκεί μέσα, και θα γίνει Βουλή από παιδική χαρά ή σφαιριστήριο της γειτονιάς που ήταν μέχρι τώρα, και, το κυριότερο, δεν θα οδηγηθούμε ξανά σε εκλογές μετά από τρεις μήνες, γιατί, τότε, τον λόγο θα έχουν άλλα πράγματα, πολύ χειρότερα, και πολύ οδυνηρά!
Η Νέα Ελληνική Βουλή πρέπει να τελειώνει και μ' αυτήν την σαπίλα των εκλογών, παντού στα κράτη ψηφίζουν κάθε τέσσερα ή πέντε χρόνια, εμείς μόνον και οι Ιταλοί ξεχωρίσαμε, κάθε τρεις και μία, να παίρνουμε τα μπογαλάκια μας και να οδεύουμε τάμπαρ-τούμπαρ προς τις κάλπες. Δήθεν, να ασκήσουμε το δημοκρατικό μας δικαίωμα!
Ε, όχι ρε... Τέτοιο εκλογικό δικαίωμα, ΔΕΝ το θέλουμε.
"Αποχή για 30 χρόνια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου